Om Oss 3

Om oss

Salesgarden, har en position som ett av Nordens ledande callcenters.

På alla våra avdelningar i Norge och Sverige har vi en företagskultur som växer och växer genom glädje, passion, utveckling och hårt arbete. Varje dag går våra 200 motiverade medarbetare till arbetet för att skapa nya kundrelationer.

Vi säljer så ni kan skörda resultaten. 

Dette sier våre ansatte

Fanny Lindstrand

«I Salesgarden är det en familjekänsla och jag trivs väldigt bra. Det är väldigt bra arbetskollegor här och man har stora möjligheter att utveckla sig. När vi uppnår goda resultat på kontoret och jag ser att alla anställda går hem med en bra känsla, då känner jag att jag har lyckats! »

Fanny Lindstrand - projektledare/platschef

Philip Un

«Här har vi en vinnarkultur varje dag och det finns plats för att vara sig själv. Jag känner att jag utvecklas hela tiden och att jag verkligen har blivit en bättre version av mig själv. Det viktigaste jag gör är att inspirera och motivera mina medarbetare. Det finns alltid nya mål att sträcka sig efter i Salesgarden. Vi är alla livets studenter och det finns alltid nya saker att lära sig. Min mentalitet är att det bara kan bli bättre och bättre. »

Philip Un - Säljcoach

Elin Johansson

«Jag trivs väldigt bra i Salesgarden och har det jättekul på jobbet. Jag vill gärna utveckla mig själv hela tiden och det får jag möjlighet till här. Min mentalitet är att aldrig ge upp.  Fortsätt kämpa så lyckas du till slut. Tro på dig själv. Det är min lilla vinnarmentalitet. »

Elin Johansson - Säljare

Jobbe hos oss?

Send en åpen søknad